Munkavédelem

Tudja Ön, hogy mik egy hatékony leesés elleni védelmi rendszer feltételei?

Számunkra fontos, hogy a dolgozók megértsék, a munkavédelem értük van és nem ellenük, mert sajnos manapság ez a szó sokak számára egyet jelent a pénzbeli birság fogalmával.

Bárhová is látogatunk, észrevételeinket minden esetben megbeszéljük a munkavállalókkal. Hogyan lehetne biztonságosabban? Mi az oka, ami miatt a kockázatosabb utat választják? Milyen következményekkel járhat az adott veszélyhelyzet? Folyamatos kommunikációval világosabbá válhat számukra a munkavédelem valódi célja: hogy mindenki úgy menjen haza, ahogy eljött otthonról.

Tűzvédelem

Tudja Ön, hogy mennyi idő alatt ég ki teljesen egy szoba?

Hogy soha ne is kelljen ezt megtudnia, ahhoz fontos látni, hogy egy-egy tűz milyen gyorsan terjed, és ebből következően miért is fontos az ezzel kapcsolatos intézkedések maradéktalan betartása.

A tűzesetek, és az abból kialakuló veszélyhelyzetek hatékony elhárításának szerves része a rendelkezésre álló eszközök, (pl. tűzoltó készülék, menekülési terv) használatának ismerete, és rendszeres gyakorlása.

Környezetvédelem

Tudja Ön, hogy milyen sokféle hulladék keletkezhet egy munkaterületen?

Sokak számára csak a „veszélyes” és „nem veszélyes” kategória létezik, kevesen ismerik az ezeken belüli alkategóriákat, úgy mint, olajos rongy, veszélyes anyagokkal szennyezett csomagolás, építési-bontási hulladék, fa-, üveg-, fémhulladék stb. A felsoroltakat a vonatkozó jogszabály szerint, hulladékazonosító kódonként, elkülönítetten kell gyűjteni, majd hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkező szervezetnek átadni.

Az ezekkel kapcsolatos dokumentációk kezelésében ugyanúgy tudunk segíteni, mint a munkaterületekre vonatkozó környezetvédelmi előírásoknak való megfelelésben.